Четверг, 28 марта

Вибираємо наручний годинник

Сучасний ринок пропонує величезну різноманітність оригінальних годин, які мають відмінні якісні та технічні характеристики. Модні і фірмові годинники у магазині Дека користуються непоганим попитом у покупців, так як їх виробники гарантують тривалий експлуатаційний період своєї продукції, забезпечують їй стильний зовнішній вигляд і преміальні матеріали для виготовлення деталей.

Але, на жаль, останнім часом почастішали випадки придбання підробок в замін на очікуваний оригінал. Тому, всі ті, хто бажає стати власником дійсно якісного товару, неодмінно повинні знати прості правила, як вибрати оригінальний годинник, щоб не потрапити в незручне становище і не стати жертвою шахраїв.

Як відрізнити оригінальну модель годинника від їх підробки?
Ні для кого не секрет, що багато китайських виробники систематично підробляють речі, які належать всесвітньо відомим брендам. Наручний годинник не є винятком, тому при їх виборі необхідно бути особливо уважним, щоб не придбати підроблений аксесуар.

Ціна.
Купуючи оригінальні годинник, не варто економити. Важливо пам’ятати, що справжній аксесуар відомого бренду коштує чималих грошей, іноді навіть кілька тисяч доларів. Тому, якщо продавець пропонує товар за ціною, яка значно нижче рекомендованої, тоді потрібно насторожитися: швидше за все, модель є підробленою.

Місце покупки.
Дійсно якісні та оригінальний годинник світових брендів можна придбати тільки в надійному магазині, який має на свою продукцію всі необхідні сертифікати і гарантійні талони, що дозволяють переконатися в їх справжності.

Деталі.
Дорогий аксесуар славиться якісними деталями. Наприклад, фарба на циферблаті повинна бути нанесена рівномірним шаром, а написи на корпусі добре надруковані. Підроблені моделі, як правило, мають ремінець зі шкірозамінника, який видає нерівна строчка і нерідко стирчать нитки.

Упаковка.
Упаковка оригіналу відрізняється бездоганним зовнішнім виглядом. У процесі її виготовлення використовуються сап’ян і муар. Обов’язковою умовою є також наявність на дні коробочки детальної інструкції і реквізитів виробника.