Пятница, 19 апреля

Лилия Ребрик показала, как выглядела с супругом в начале своих отношений

Лилия Ребрик показала, как выглядела с супругом в начале своих отношений

Ведущая Лилия Ребрик уже 7 лет, как в отношениях со своим супругом Андреем Диким. В браке с известным украинским хореографом у нее родилось уже двое детей, одна из дочерей появилась на свет совсем недавно.

Как известно, отношения Лилии Ребрик с будущим супругом начались с проекта «Танці з зірками». И накануне начала нового сезона «Танців з зірками» Ребрик решила вспомнить, как же именно начинались ее отношения с супругом:

Як все починалось… 7 років тому. Після проб з різними партнерами (Дикий був серед них), я прийшла до керівництва й сказала , що хочу танцювати з Диким. На що мені кажуть: «Ти що, закохалася?». Я кажу: «Дуже смішно! Ха-ха». Видно, вони ще тоді щось знали… А ми пручалися))). Мені ще дуже подобалося поєднання прізвищ «на паркеті Дикий Ребрик». Обидва — спортсмени. Обидва — знаємо що таке перемога. Обидва — вміємо працювати. Обидва — вміємо йти до своєї мети. Й обидва — не підозрювали, що вже через півроку не зможемо жити один без одного. А тоді, якби я знала, що Дикий стане моїм чоловіком — я би не розказувала йому так багато про себе в гримерці. Тому він про мене знає все.

Вчора так багато коментарів-спогадів отримала про нашу з @andrii_dykyi пару на «Танцях з зірками», що не можу не викласти уривок з нашого першого ТАНГО. Як все починалось…😉🙈😉🙈😉🙈 7 років тому. Після проб з різними партнерами (Дикий був серед них), я прийшла до керівництва й сказала , що хочу танцювати з Диким. На що мені кажуть: «Ти що, закохалася?». Я кажу: «Дуже смішно! Ха-ха» 😂Видно, вони ще тоді щось знали🙈… А ми пручалися))). Мені ще дуже подобалося поєднання прізвищ «на паркеті Дикий Ребрик»😂👌. Обидва- спортсмени. Обидва- знаємо що таке перемога. Обидва- вміємо працювати. Обидва- вміємо йти до своєї мети. Й обидва- не підозрювали, що вже через півроку не зможемо жити один без одного🙈. А тоді, якби я знала , що Дикий стане моїм чоловіком- я би не розказувала йому так багато про себе в гримерці. Тому він про мене знає все😂😉. P.S. Всім доброго ранку. Годую Манюню й пишу цей пост-ностальжі..))))))))))))). Дякую Вам за прохання викласти це танго). Який ще танець хочете згадати й побачити? #дикасімейка #танго #яквсепочиналося

A post shared by Лілія Ребрик (@liliia.rebrik) on Aug 16, 2018 at 9:10pm PDT

Для Лилии Ребрик этот проект стал судьбоносным.

Напомним, что Валентина Хамайко не будет участвовать в шоу «Танці з зірками». Ведущая Валентина Хамайко отказалась быть четырнадцатым участником «Танці з зірками».

Подписывайся на наш telegram
и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!