Вторник, 19 марта

Маша Ефросинина сообщила приятную новость

Маша Ефросинина сообщила приятную новость

Ведущая и актриса Маша Ефросинина сообщила радостную новость. Артистка опубликовала пост, в котором рассказала, что она озвучила мультфильм. Ее голосом заговорил один из персонажей мультика «Ральф 2. Интернетри».

Ведущая отметила, что исполнилась ее детская мечта — озвучить мультик. Хотя мы помним, что Маша Ефросинина уже озвучивала украинский мультфильм «Украденная принцесса: Руслан и Людмила»:

Здійснилася моя дитяча мрія! Я озвучила крутезний мультфільм! Мультфільм, першу частину якого я дивилася зі своєю донечкою, а на другу вже піду з двома дітьми! Його назва «Ральф-Руйнівник 2. Інтернетрі». Моя героїня — просто вибух! Чекаю з нетерпінням на прем‘єру!

View this post on Instagram

Здійснилася моя дитяча мрія! Я озвучила крутезний мультфільм ! Мультфільм, першу частину якого я дивилася зі своєю донечкою, а на другу вже піду з двома дітьми! Його назва «Ральф-Руйнівник 2. Інтернетрі» Моя героїня — просто вибух! Вона крутий бізнес-коуч, і звати її Таккк. Такк – кмітлива і вольова штучка, вона завжди у трендах і навіть з вайлуватого Ральфа зробить зірку YouTube. «Лайк!Лайк! Я всім ставлю лайк!» Вона дуже сучасна і дуже вмотивована. Мені подобається тема нового мультика #Disney, адже всі ми однією ногою живемо у віртуальному світі. Новини, фото, пости, спілкування, і як ти не намагаєшся влаштувати інтернет-«детокс» — це просто нереально:) Озвучання- неймовірно захопливий досвід для мене!!!Чекаю з нетерпінням на прем‘єру! Зустрічаємось у кінотеатрах 22 листопада 💜 П.С. А трохи підглянути за лаштунки можна прямо зараз у моїх сторіз 😉

A post shared by Masha Efrosinina (@mashaefrosinina) on Nov 6, 2018 at 3:22am PST

К слову, участие в озвучивании этого мультфильма приняли певица Джамала, ведущий Анатолий Анатолич и многие другие.

View this post on Instagram

В мене крута новина 😃 Я озвучила харизматичну гонщицю Інжекту в мультфільмі студії Disney «Ральф-Руйнівник 2: Інтернетрі». Це так круто, ти на 100% перевтілюєшся у свого героя і проживаєш маленьке життя. Окрім діалогів, у фільмі ви також почуєте пісню у моєму виконанні, але не дивуйтеся, коли почуєте не голос, до якого звикли, а голос гонщиці Інжекти. В цьому справжній виклик дубляжу — забути про свій особистий досвід. Взагалі, ми з Інжектою дуже схожі, я також люблю шалений ритм, швидкість і драйв. Єдина відмінність – не їжджу на байку. Дивіться у кінотеатрах з 22 листопада! #РальфРуйнівник2 #джамала #jamala

A post shared by Jamala (@jamalajaaa) on Nov 5, 2018 at 11:56pm PST

Напомним, что Леся Никитюк поделилась интересной подробностью своей жизни. О чем идет речь — по ссылке.

Подписывайся на наш telegram
и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!