Четверг, 28 марта

Руслан Сеничкин показал фото 20-летней давности

Руслан Сеничкин показал фото 20-летней давности

Ведущий Руслан Сеничкин, который недавно сильно похудел на шоу «Танці з зірками 2018», порадовал своих поклонников новыми снимками на своей странице в Instagram. Сеничкин поделился кадрами своей школьной и студенческой жизни.

Руслан Сеничкин не только показал, как выглядел 20 лет назад, но и рассказал о своем отношении к школе и специальности в колледже:

Згадав тут минуле..) Це я біля школи в Дніпрі. 96 рік. Страшно не любив, тому втік у 9 класі подалі і поступив у коледж. Потім я на захисті диплому 98 року. Попереджаю, далі складно вимовляти. Аж самому лячно! Фотка з Дніпропетровського коледжу автоматики і телемеханіки, факультет «компьютерні та інтелектуальні системи та мережі» (молодший інженер)). Тема: «Матричні, струменеві та лазерні принтери. Аналіз та принцип роботи контрОлера принтера. Мікропроцесорна система взаємодії з періферійними пристроями». Фууух! Про кристало-графічну фізику та прикладну теорію цифрових автоматів більше не скажу. З усього нині пам’ятаю лише назви )) ну трохи більше 🙂 Тепер вже як 20 років думаю, куди встромити той досвід 🙂

View this post on Instagram

Згадав тут минуле.)) Це я біля школи в Дніпрі. 96-й рік. Страшно не любив, тому втік в 9 класі подалі і поступив в коледж. ⠀ Потім я на захисті диплому 98-го року. Попереджаю – далі буде складно вимовляти. А самому лячно! Фотка з Дніпропетровського коледжу автоматики і телемеханіки, факультет «компьютерні та інтелектуальні системи та мережі» (молодший інженер)). Тема: «Матричні, струменеві та лазерні принтери. Аналіз та принцип роботи контрОлера принтера. Мікропроцесорна система взаємодії з періферійними пристроями». Фууух! ⠀ Про кристалографічну фізику та прикладну теорію цифрових автоматів більше не скажу. З усього нині пам’ятаю лише назви)) Ну трохи більше. ⠀ Тепер вже як 20 років думаю, куди встромити той досвід)) ⠀ А все чого?!) Зараз збираємо в ефірі вас «тоді» і «зараз»). #сніданок_молодість. Цього тижня всесвітній день молоді. Тому от долучився) @snidanok

A post shared by Руслан Сенічкін 🐼 (@ruslan_senichkin) on Nov 5, 2018 at 3:29am PST

К слову, недавно Сеничкин заговорил о своих планах на семейную жизнь. Артист признался, когда планирует сыграть свадьбу.

Напомним, что Катя Осадчая показала свою бабушку. Ведущая поделилась интересными снимками со своими подписчиками.

Подписывайся на наш telegram
и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!