Суббота, 20 апреля

Вишитий верхній одяг в українському стилі

За останні роки вишиванка стала модним трендом, який вибирають не тільки українці, а й світські левиці і світові знаменитості. Сучасна вишиванка — це універсальний наряд. Підбираючи до неї аксесуари, помилитися дуже складно. LeMonade вибрала 5 варіантів вдалих комбінацій вишиванки на кожен день. Замість звичайної вишитої сорочки добре виглядає сукня-вишиванка. Це класна альтернатива класичному варіанту сорочки.Вишиванка з джинсами. Такий сміливий хід додасть образу невимушеності. Подовжена вишиванка може бути використана, як туніка.

Вишитий верхній одяг. Відомі етнодізайнери часто експериментують і створюють вишивані куртки і пальта.
Вишивка в діловому костюмі. Важливо вибрати модель сорочки не обтяжену зайвими елементами. ЇЇ можна одягати з діловими штанами або ж спідницею. Поверх можна носити піджак.

Вишита сорочка з спідницею буде виглядати романтично. Для цього можна обрати довгу спідницю а сорочку заправити поясом. Цікаво і стильно буде дивитися спідниця фасону «сонце» довжини міді.Сучасний стиль платть з етнічними мотивами.Вишите плаття — відмінний образ як для свята, так і для буднів. В такому образі запросто можна прийти на роботу. Вибирайте плаття в українському стилі, звірившись, зі соїм типом фігури і останніми тенденціями модних дизайнерів. Важкі типи тканини і вишиті узори, для молодих пасують плаття з квітковою вишивкою, таким чином збільшуючи їх. Сразу видно, що дівчина дивиться на життя з оптимізмом. У вишивці таких плать використовуються і інші технічні засоби, популярна традиційна геометрична вишивка крестиком. Такі узори символізують захист, удачу, благополуччя і багатство.

Плаття в українському стилі завжди виглядають патріотично і стильно, в любому віці. Якщо ви обираєтетрадиції й обряди, то безумовно купите вишите плаття. Вони різняться різними фасонами, але об’єднують унікальність, виразність, шляхетниість і шарм.Подкресліть елегантність вишитимі платями з українськими орнаментами.Кокетливо і спокусливо виглядають вишиті плаття міні. Така сукня повинна бути в гардеробі кожної жінки.Вишите плаття міні — прекрасний варіант. Крім того, в такому можна смеливо відправитися на вечірку. Такий наряд виділяє вас з більшості, ставить символи своєї нескінченної відданості і любві до України.Неоднорідність і стиль: плаття максі з легкими і повітряними рукавами.Актуальна зараз залишається мода 70-х, стиль хіппі з флористичними мотивами, відомий зараз «бохо-шик» з його вільним кромом. Перевагою стилю бохо — це те, що виходить на нього для жінок з будь-якими типовими фігурами. З допомогою такого одягу, можна легко приховати недоліки і підкреслити природну красу і шарм.