Четверг, 25 апреля

Тривожні сигнали нашого організму

Що змушує людину йти до лікаря? Найчастіше це больові відчуття або ще щось невластиве нормального стану організму. Щоб максимально зберегти жіноче і чоловіче здоров’я, відвідувати лікаря потрібно незалежно від наявності скарг 1-2 рази на рік. Але всі ми знаємо, як складно буває виділити навіть пару днів в нашій метушливим життя. Тим часом, багато хвороб можуть прекрасно розвиватися без нашого відома довгий час, поки в один «прекрасний» момент не дадуть про себе знати. Але якщо звертати увагу на сигнали, які подає наш організм, можна виявити проблему на ранній стадії. Вирішити проблеми зі здоров’ям вам допоможуть в медичному центрі асклепій. Відвідавши сайт медичного центру асклепій Житомир ціни на які дозволяють пройти обстеження і отримати допомогу фахівців.

Якщо ви стали помічати, що на вашій шкірі раптом почали з’являтися маленькі прищики або вона придбала трохи нездоровий колір, то для вирішення проблеми може бути мало дорогих кремів і вітамінів. Вся справа може бути в вашому кишечнику. Дуже часто проблеми травлення відображаються зовні, а вже потім виявляються всередині. Не чекайте появи болів і нетравлення, зверніться до фахівця для консультації і обстеження. Дуже часто разом з захворюваннями шлунково-кишкового тракту спостерігається так звана алергія на холод. Якщо ви помітили, що при мінусових температурах у вас з’являється роздратування на шкірі,

сльозотеча або задуха, можливо вам потрібне лікування алергії. Алерголог і гастроентеролог підберуть вам дієту для очищення організму, а також пропишуть препарати для захисту печінки і нормалізації кислотності шлунка. Крім того, алергія на холод може бути пов’язана з проблемами печінки і підшлункової залози, а з ними вже точно не варто жартувати.

Будь-які запальні процеси говорять про те, що у вашому організмі відбувається щось недобре. Збільшення лімфовузлів, періодичні болі і навіть проста молочниця можуть свідчити про наявність серйозної інфекції. Звичайно, можна прийняти болезаспокійливий або протизапальний засіб і продовжувати жити далі. Але це не лікування, ви просто заглушите неприємні відчуття, і захворювання продовжить розвиватися в прихованій формі. Краще при першій можливості запишіться на візит до лікаря, здайте аналізи і пройдіть обстеження. Погодьтеся, краще витратити пару днів на це, ніж проходити тривале і дороге лікування в разі запущеного захворювання. Ніхто не подбає про ваше здоров’я, крім вас самих. Допоможіть своєму організму, приведіть в порядок всі його системи, і тоді ви будете відчувати впевненість в собі і завтрашньому дні.