Вторник, 23 апреля

Поради для батьків: обираємо розвиваючі іграшки для малюка

Поради для батьків: обираємо розвиваючі іграшки для малюка

Немовлята починають будувати концепцію свого оточення, як тільки вони народжуються. Їх органи чуття звикають до нових захоплюючих поглядів, звуку та запаху. Протягом перших кількох місяців немовлята вже можуть продемонструвати почуття свого оточення, шукаючи джерела звуку, які вони чують, тягнуться до іграшок, які знаходяться просто поза їх рукою, і котяться з боку в бік, щоб відвідувати багато цікавих заходів навколо них.

dy_i2EjPJJ4GQ87DNol53jxmGsAG0bone_2Yu41hMhE9ExCt-fu6Pr7AZbP0-aQ10iOwL3UQlKmzDvA-batgdrfz_NSgUB5XyrSXlzgWw2BTqs2zlK643RQMkTKxqCWIkgOOHrGi

Дайте більше можливостей для розвитку

Коли однорічна дитина може вже повзати чи ходити, їй цікаво досліджувати своє оточення різними способами, які раніше не були можливими. Хоча діти, ще не готові зануритися в вивчення абетки та цифр, найкращі іграшки для дітей першого року життя можуть сприяти їх цікавості, спонукати їх досліджувати почуття та надавати їм можливості експериментувати з причинно-наслідковими стосунками.

-2vN5-vNp8wnN9f9XxkK4nHrzM46GMsPqhPKqKo7yEEjq9Dxvn0ugzUNGdtUAELqazCr1o0RFvsJ0hihrMPBOD6HiUFxtfAvu_AC-vjDOJhf3aB8dsRj1D5egVqdC4RfezGRfUnt

З урахуванням всього, що дитина може навчитися і робити в цьому віці, добре шукати іграшки, які вимагають робити майже все. Майте на увазі, що малюки цінують повторення і можуть легко переграти. Виберіть іграшки, які зосереджуються на кількох ключових навчальних цілях, що відповідають їхньому розвитку. Найкраща коробка іграшок містить різноманітні іграшки, тому малюки вибирають іграшку, яка їм подобається на даний момент. Надання їм можливості вибрати для себе також добре для формування їхньої впевненості.

Навички орієнтації у навколишньому середовищі

Спираючись на роботу дитячого психолога Жана Піаже, вихователі раннього дитинства визнають, що маленькі діти починають розвивати своє «почуття місця» завдяки грі та дослідженню свого навколишнього середовища, дізнаючись про багато різних місць, людей, рослин, тварин та речі, з якими вони щодня стикаються. Розвиток цього почуття місця ставить важливу основу для того, щоб діти пізнавали фізичний світ навколо них та соціальні та культурні простори.

xBldBx9menmU97IbZy2yWPNLIbN3KoKfM65EDKPRnCKdMFWIno5h4ectfbjonGF7pPRCnMBZn9Z9DQo9eSHbTVbTZdE7k03hIrx7dGnL_fsVpVyIP4065Xv9LbTW9JGHUC1yoIES

По мірі того, як маленькі діти рухаються від егоцентричного погляду на світ, вони стають все більше цікавляться предметами, подіями та людьми поза їх найближчим оточенням. Приблизно в той же час маленькі діти, які вступають до дошкільного закладу, також піддаються впливу однолітків різних культур і походження. Нові відкриття та діалоги з різними людьми та досвід складають основу їхньої розвиваючої грамотності.

Посібник з покупок: кращі навчальні іграшки для дітей 1 року

На самому початку можна навчити дитину розрізняти геометричні фігури, використовуючи спеціальні набори для розвитку.

bRil0wUpEc3GLUXOAEaou0Q3BOKuUXYD-iaMefNjb5GJ8by9fyfFRIzY9T271lPgWESuFBAPZp9fJX73V1cI4mNAL3eIpMat6awFpdCQSsxEknmjIWrfqQmrZwuNdQH5cVl2rzgb

Активні іграшкові набори. Це етап фізичного розвитку.

Сюди відносяться таблиці активності, іграшки для катання та іграшки для відштовхування, які відмінно підходять для залучення грубих моторних навичок дитини, включаючи балансування, стояння та ходьбу. Іграшки з безліччю кнопок, засувок, слайдів і так далі чудово підходять для розвитку дрібної моторики, яка вимагає спритності пальців і координації рук і очей.

Іграшки з сенсорною панеллю

Малюки вчаться відчувати свій світ за допомогою своїх почуттів, беручи всю інформацію, яку вони можуть отримати з пальців, рота, вух та очей. Запропонуйте навчальні іграшки, що стимулюють почуття різними фактурами та матеріалами (пластик, дерево, тканина). Яскраво освітлені та сміливо кольорові іграшки можуть бути привабливими для повсякденної гри, тоді як м’яко освітлені іграшки з простими мелодіями (навіть повторюваними) можуть допомогти дитині заспокоїтися та зосередитись.

Найпростіші іграшки: для 1-річного віку все нове та цікаве.

Уявіть, як це має бути, відкрити світ вперше! В межах розумного дозволяйте дітям експериментувати та грати з іграшками різними способами. Якщо дитина кидає або ляскає ляльку замість того, щоб грати в належним чином, вона може експериментувати і дізнаватися про деякі дуже фундаментальні фізичні закони! З цього приводу, прості іграшки, такі як плюшеві кульки, прості пластикові стаканчики, коробки для іграшок або посуд для іграшок, у яких кришки відкриваються і закриваються, чудово підходять, оскільки вони дозволяють грати в декілька способів.

Доберіть кілька речей, які шумують. Ви можете вибрати брязкальце, набір ключів, незакриту коробку з рисом, великий свисток і будильник. Поки сидите з дитиною, струсіть брязкальце. Поговоріть про звук. Порівняйте його зі звуками, які видає коробочка рису або звуком клавіш. Аккуратно подуйте свистом. Увімкніть і вимкніть будильник. Поговоріть про різні звуки. Ця діяльність відточує навички слухання вашої дитини і допоможе їй пізніше розрізнити різницю між музичними інструментами.

Використовуючи розвивальні іграшки с самого раннього віку, зможете досягти не тільки інтелектуального розвитку, але й фізичного.Магазин іграшок Бисмарт пропонує широкий вибір розвиваючих іграшок для дітей.