Среда, 24 апреля

Ліжко з м’яким узголів’ям — вибираємо комфортну модель в інтернет магазині

Одним з ключових чинників, що впливають на здоров’я людини, є якість сну. Організм піддається постійним навантаженням і потребує повноцінного відпочинку. Зарядитися енергією на черговий день можна тільки під час сну, на який кожен з нас витрачає не менше третини від усієї тривалості життя.

Для комфортного відпочинку потрібні відповідні умови. Перше, що спадає на думку при облаштуванні спальної зони — вибір ліжка. Ці меблі покликані забезпечувати людину найбільш комфортними умовами для сну і відпочинку. Безпрограшне рішення на сучасному ринку меблів — ліжко з м’яким узголів’ям. Конструкція виробу складається з каркаса, основи і матраца. Для вибору якісної моделі слід оцінювати модель за такими критеріями як:

  • якість складання;
  • матеріали виготовлення;
  • розміри ліжка;
  • функціональність;
  • зручність;
  • зовнішній вигляд.

ліжко з м'яким узголів'ямПереконливий модельний ряд ліжок вітчизняного і зарубіжного виробництва доступний в каталозі інтернет-магазину «Магдек». Тут https://magdek.com.ua/krovati/mjagkie-krovati/ представлений переконливий вибір ліжок з м’яким узголів’ям за цінами від виробника. Ліжка з м’яким узголів’ям порадують вас естетичним дизайном і неодмінно наповнять інтер’єр особливим затишком.

Що треба знати для вибору ідеального ліжка?

Щоб пошуки ліжка з м’яким узголів’ям увінчалися успіхом, радимо озброїтися рекомендаціями експертів. На меблевому ринку представлені ліжка з високим узголів’ям, а також універсальні моделі. До останніх відносяться ліжка з однією спинкою, комфортні як для перегляду телевізора і читання, так і для сну. На думку фахівців, кращий вибір — моделі з суцільним узголів’ям і шкіряними вставками.

Щоб купівля вас не розчарувала, беріть до уваги наступні моменти:

  • Матеріал виготовлення каркаса і узголів’я. Переважно, щоб каркас був виконаний з деревини, ДСП і фанери. Більше бюджетні варіанти з МДФ і ДСП не можуть похвалитися довговічністю і міцністю : такі каркаси досить швидко розхитуються і втрачають презентабельний вид.
  • Основа для матраца. Щоб матрац прослужив як можна довше, слід вибирати ліжка з металлокаркасом і гнучкими ортопедичними рейками. Від купівлі ліжок з металевою сіткою і суцільним основа краще відмовитися.
  • Дизайн. У спальнях класичного стилю відмінно виглядають елегантні ліжка з горіха і дуба, прикрашені декоративними елементами. У кімнати, виконані в сучасному стилі, підійдуть минималистичные ліжка холодних відтінків.

Як вибрати тканину?

При виборі м’якого ліжка неможливо обійти увагою якість тканини :

  • Рогожка. Матеріал з ниток середнього розміру, що є звичайною мішковиною. Доступний в широкій палітрі кольорів і відтінків. Мінус матеріалу полягає в тому, що він не піддається локальному чищенню. Навіть у разі незначного забруднення доведеться вичищати увесь елемент.
  • Екошкіра. Матеріал, абсолютно непідходящий для меблів. Замінники шкіри, незалежно від їх якості, швидко розповзаються і покриваються тріщинами.
  • Мікрофібра. Також відома як «миюча тканина», візуально вона практично ідентична заміннику шкіри. Найчастіше мікрофібра виготовляється з флисовой основи і поліестеру, що надає матеріалу зносостійкості об’єму. Матеріал не затирається, досить стійкий до забруднень.
  • Мікророгожка. Ця тканина складається з щонайтонших ниток, виконаних з синтетики. Матеріал демонструє стійкість до бруду, легко піддається чищенню.
  • Велюр. Доступний в дуже широкому діапазоні кольорів і відтінків. Стійкість до забруднень безпосередньо залежить від типу велюру.

У каталозі https://magdek.com.ua/ua/krovati/mjagkie-krovati/ інтернет-магазину «Магдек» ви знайдете воістину величезний вибір ліжок з м’яким узголів’ям. Онлайн-консультанти будуть раді допомогти у виборі моделі і підказати краще рішення для будь-якого інтер’єру. На сайті магазину представлена тільки оригінальна продукція, сертифікована за міжнародними стандартами якості, екологічності і безпеки. Відвідайте простори magdek.com. ua прямо зараз, щоб дізнатися про діючі акції і спеціальні пропозиції!