Суббота, 27 апреля

Cвітлодіодні лампи Делюкс

На сьогоднішній день все більше користуються попитом у населення світлодіодні лампи

Світлодіодні лампи Делюкс

Цьому сприяє більш сучасний процес виготовлення напівпровідникової продукції, в результаті чого, LED-лампи стали доступні для всіх споживачів.

Головними плюсами достоїнствами світлодіодних ламп є енергоефективність і великий термін служби. Джерело світла на основі напівпровідникової технології працює до 20 разів довше, ніж інші аналоги.

Світлодіоди багато років служать як основні елементи, які використовуються в електроніці, але не так давно вони стали займати провідне положення при освітленні, та як з’явилися потужні та ефективні LED-лампи, що випромінюють досить сильне освітлення, здатне замінити ртутні люмінесцентні, енергозберігаючі флуоресцентні, лампи розжарювання.

Ринок пропонує потужні світлодіодні лампи, щоб використовувати їх як основні джерела освітлення в квартирі, приватному будинку, офісах, об’єктах промислового виробництва, для освітлення на вулицях, в парках, стадіонах, як архітектурне підсвічування нежитлових будівель, офісних будівель та інших об’єктів інфраструктури.

Плюси LED-ламп

1. Довгий термін служби. Є головною перевагою світлодіодних ламп. Їх ресурс — від 50000 до 100000 годин служби, що рівноцінно 10-11 років постійної роботи. Це дуже багато, якщо порівнювати з класичною лампою розжарювання, у якій він становить 300-1000 ч.тому такий довгий термін служби виправдовує досить високу ціну світлодіодних ламп.


2. Енергоефективність. Світлодіоди — самий енергозберігаючий джерело освітлення, чий рівень споживання енергії дуже низький не тільки в порівнянні з лампами розжарювання. Люмінесцентні або ртутні теж їм поступаються, так як 80% електроенергії перетворять в світло і лише 20% втрачають, перетворюючи в тепло. Економія електроенергії виходить 8-10 разів.

3. Стійкі до пошкоджень і перепаду температури. Плюсом світлодіодного освітлення є відсутність тонких ниток розжарювання і елементів корпусу зі скла, чутливих до пошкоджень. Тут використовують інші матеріали виготовлення: високої якості пластмасу і деталі з алюмінію, стійких до пошкоджень і перепаду температури

4. Теплопередача. Світлодіоди, в порівнянні з традиційним освітленням, генерують невелику кількість теплової енергії через їх високу ефективність. Цей фактор виключає не тільки непотрібні втрати електроенергії на обігрів, але і є важливим у забезпеченні безпеки. Світлодіодні лампи не перегріваються і не можуть завдати пошкодження, наприклад, дитині, при контакті з ними. Відсутність перегріву — ще й гарантія пожежної безпеки, що виключає можливість появи відкритого вогню через надмірне нагрівання лампи;

5. Екологія. Світлодіоди не мають токсичних матеріалів, як у енергозберігаючих ламп. Тому вони не роблять шкідливого впливу на людський організм і навколишнє середовище.

6. Розмір. Існує величезна різноманітність форм і розмірів світлодіодних ламп, що обумовлює їх широке застосування.

7. Фокус. Є можливість виконати конструкцію світлодіодної лампи для направлення світла в необхідному напрямку, без використання зовнішнього відбивача.

8. Час відгуку. Світлодіодні лампи здатні досягти максимального рівня світла в один момент, при включенні, без часу на розігрів, на відміну від ртутних ламп.

9. Циклічність. Світлодіоди не будуть ламатися при частому їх включенні або виключенні.

Деякі виділяють такі недоліки світлодіодних ламп як: вартість, великі габарити, погана якість передачі кольору, необхідність LED-драйвера, потьмяніння і мерехтіння світлодіодів, труднощі заміни. Але плюси світлодіодних ламп, компенсують їх недоліки. Технології виготовлення LED-ламп, сприяють підвищенню їх ефективності і зниження їх ціни. Високий рівень енергоефективності є актуальним аспектом при постійному підвищенні цін на енергоносії, включаючи електроенергію. Звичайно, є плюси і мінуси цієї технології освітлення, але не треба забувати, що за енергозберігаючими технологіями стоїть майбутнє, а епоха повсюдного поширення ламп розжарювання наближається до кінця.
Світлодіодні лампи Delux

Інтернет-магазин освітлення в Києві та Україні пропонує величезний вибір світлодіодних ламп за хорошими цінами з доставкою в зручний час і місце. Електротовари Delux  -це гарантія якості і довговічності вашого освітлення за розумними цінами.