Понедельник, 29 апреля

Як в умовах високої конкуренції б’юті-майстрам безкоштовно залучати нових клієнтів

 

ХХІ століття по праву можна називати епохою розвитку доступності всіх благ життя. Якщо ще 30 років тому поїздка до перукарні, яка найчастіше знаходилася у центрі міста,  вважалася справжньою подією у житті, то тепер кожна людина може просто «застрибнути» в улюблений спортивний костюм і пройтися пару хвилин до сусідньої будівлі. А від різноманіття занять для дітей, студій йоги та танцю, фітнес-клубів просто розбігаються очі. Проте це все насамперед гарно для споживачів. Але як же бути власникам малого та середнього бізнесу? Як залучати нових клієнтів? Звичайно, якщо витрачати значні суми на рекламу, то на ці питання не варто шукати відповіді. Проте, для фахівців, які насамперед хочуть вкладати кошти у власний розвиток та у підтримання гарного рівня життя, ці запити є актуальними. 

  У б’юті-індустрії, де панує шалена конкуренція, дуже важливо не тільки надавати якісні послуги, але й гарно виглядати, мати навички чудового комунікатора. Клієнтська база нарощується роками. Але що робити, якщо майстер змінює район, де він працює, або взагалі переселяється до іншого міста? Не всі клієнти погодяться їздити зайві пару десятків кілометрів, не говорячи вже про сотні. Яким чином спеціалісту з індустрії краси набрати достатню кількістю нових клієнтів? Звичайно, можна вести сторінку у соціальних мережах або надрукувати листівки-пропозиції (проте за даними статистики останній вид реклами вже не працює). Але у наші дні існує більш дієвий спосіб наростити базу клієнтів.

  Безкоштовний застосунок GoBeauty створено спеціально для приватних майстрів, які хочуть самостійно просувати свою справу. Він зроблений для сучасних вільних людей, для комфорту та зручності. Майстри, що зареєструються у застосунку (реєстрація не займе більше ніж 5-7 хвилин), додадуть інформацію про себе, а саме: навчання, досвід роботи, опис послуг, що надає майстер, номер телефону і посилання на соціальні мережі, зможуть знайти нових клієнтів, які теж зареєструвалися у додатку. 

  Для клієнтів GoBeauty — це можливість побачити всіх майстрів міста, які надають послуги у зручному для клієнта районі, записатися на послугу онлайн без додаткових дзвінків. 

  Додаток GoBeauty – це можливість встигати за світом, що стрімко змінюється. Завдяки широким можливостям застосунку майстри зможуть назавжди відмовитися від блокнотів і вести клієнтську базу, залишати нотатки про кожного клієнта, переглядати історію надання послуг. Також спеціаліст може додати графік своєї роботи з урахуванням перерв, вихідних, відпусток, який побачать клієнти. Майстер матиме змогу надіслати підтвердження броні клієнту, тому, якщо у першого стрімко зміняться плани, проте він забуде внести зміни до розкладу, то клієнт все одно буде чекати на підтвердження і не зможе до нього розраховувати на надання послуги. 

  Також додаток GoBeauty надішле клієнту нагадування про запланований сеанс за день і за дві години до нього, тому майстру не треба боятися, що клієнт забуде, і самостійно надсилати нагадування. Більш детальну інформацію щодо всіх переваг додатку як для майстрів так і для клієнтів можна знайти на ресурсі https://www.gobeauty.space/ 

GoBeauty – це майбутнє, що починається вже сьогодні.