Середа, 1 Травня

Біоармування обличчя: косметологічна процедура, що омолоджує

Біоармування обличчя – золота середина між антивіковим кремом та хірургічним втручанням

Часто можна почути від жінок, що косметика, що омолоджує, для обличчя не дає обіцяних результатів. Безумовно, зупинити час і залишити жінку у віці років так 25-30 косметика не в змозі. Вона виконує функції, що підтримують, які для шкіри вкрай необхідні, але для самих жінок не завжди достатні.

І тоді, після тривалих косметологічних поневірянь, на горизонті починає маячити пластична хірургія, яка здається єдиним можливим засобом для того, щоб повернути час назад.

Але невже все настільки категорично і краса після 35-40 років – це виключно заслуга проведеного хірургічного втручання? Досягнення сучасної косметології дозволяють не судити про омолодження настільки категорично, оскільки сьогодні існують методи, які можна назвати проміжними між доглядом за допомогою косметики та хірургічним втручанням. Одним із цих методів і є біоармування особи.

Історія та суть процедури
Термін армування спочатку був не з галузі косметології. Він використовується в будь-якій сфері, коли виникає необхідність сказати про зміцнення чогось за допомогою свого роду каркасу. У косметології ж біоармування обличчя – це перша процедура, яку почали виконувати з метою зміцнення шкіри, овалу обличчя і, відповідно, омолодження.

Вже давно ходили чутки про те, що зірки шоу-бізнесу використовують для омолодження золоті нитки. Зрозуміло, що використовують не самостійно, а за допомогою косметологів. Але подробиці особливо ніхто не вдавався. Всі знали лише, що саме завдяки золотим ниткам зірки виглядають молодшими та ефектнішими.

Якщо все ж таки трохи вдатися до подробиць, то можна з’ясувати, що золоті нитки саме виконували функцію каркаса для шкіри обличчя. А зміцнювалася шкіра, виробляючи для боротьби з стороннім тілом у вигляді золота колаген та сполучну тканину.

Біоармування особи – це процедура, що має дещо інший принцип дії, але має аналогічну мету, яка полягає у створенні свого роду каркасу для покращення овалу обличчя та стану шкіри.

Найголовнішою відмінністю біоармування особи, відгуки на яку вже досить часто з’являються в мережі Інтернет, від армування золотими нитками є те, що в шкіру вводиться не золото, а біологічний матеріал, споріднений до шкіри. Крім того, біоармування особи не передбачає проведення хірургічного втручання, чого не можна сказати про армування золотими нитками.

Процедура «біоармування обличчя» проводиться шляхом введення ін’єкцій біологічного матеріалу на основі гіалуронової кислоти. Ін’єкції здійснюються на тих ділянках шкіри, які потребують омолодження. Біогель не буде підшкірно завжди, як золоті нитки. Введений за допомогою ін’єкцій, він виконує свою функцію (викликає активну вироблення колагену та еластину), а потім розсмоктується.

На відміну від армування золотими нитками, біоармування обличчя – це процедура, яка потребує кількох сеансів. Для досягнення оптимального ефекту косметологи рекомендують робити таку процедуру тричі. Перерви між процедурами мають становити два тижні.

Біоармування особи: показання
Показаннями до біоармування особи є вікові зміни шкіри, які можна запобігти або зменшити, посиливши вироблення в шкірі колагену та еластину. Процедура передбачає поновлення каркасу для шкіри, який з віком слабшає, тому головне із показань для проведення біоармування – це погіршення овалу обличчя.

Але оскільки результатом процедури є підвищення вироблення еластину та колагену в клітинах шкіри, то цілком логічним є й те, що біоармування обличчя призводить до підвищення рівня вологи в шкірі та зменшення таких вікових проявів, як зморшки.

За словами косметологів, оптимальний вік для проведення процедури «біоармування особи» – 35 – 50 років. Це не означає, що жінкам у старшому віці такої процедури не проводять. Просто у зазначеному віковому проміжку можна досягти найбільш виражених результатів.

Біоармування особи: відгуки
Звичайно ж, перш ніж вирішити якусь косметологічну процедуру, ми хочемо бачити реальний результат, і чути реальні відгуки. Так, корисним буде ознайомлення з інформацією, поданою в Інтернеті. Тим більше що на сьогоднішній день існують кілька способів дізнатися онлайн про процедуру біоармування особи: форум професіоналів-косметологів, форум про біоармування особи, створений жінками, які хочуть зробити цю процедуру, або ж жінками, які на неї вже зважилися, і готові залишити про біоармування особи відгуки. Крім того, відгуки про біоармування особи наведено на сайтах косметологічних клінік, які надають послуги щодо проведення такої процедури.