Субота, 27 Квітня

Заміж за актора: мрія чи вирок?

Найчастіше думки про спільне життя з актором, та й взагалі з людиною творчої професії, особливо якщо вона широко відома публіці, переповнена романтичними мріями. Жінки бачать фотозвіти з кінофестивалів та світських раутів, усміхнені обличчя вишукано одягнених красунь, які супроводжують своїх знаменитих чоловіків. Чи вони щасливі – сумнівів у спостерігачок за світською хронікою зазвичай не виникає.

Але кожна медаль завжди має зворотний бік. Життя з артистом із райського може перетворитися на справжнє випробування. Наприклад, вже ні для кого не секрет, що актори нерідко грішать рукоприкладством щодо своєї другої половини. Мел Гібсон, за чутками, одного разу запустив у свою першу дружину телевізором, а другу дружину, російську піаністку Оксану Григор’єву, також неодноразово бив, за що вона навіть подала на нього до суду. У жорстокому ставленні до своїх дам часто звинувачуються і російські актори Михайло Боярський та Сергій Жигунов.

Жінкам доводиться стикатися і із «зеленим змієм», який нерідко «нападає» на артистів. Щоправда, вони схильні цю недугу виправдовувати своєю приналежністю до творчих людей, а також напруженим графіком та відсутністю взаєморозуміння з режисером та колегами. Улюбленець жінок п’ятдесятих років Георгій Юматов пив дуже багато. Згубна пристрасть довела одного разу до того, що знаменитий радянський актор убив людину.

Світлий юнак Юрій Богатирьов, найталановитіший актор і художник, почав пити тоді, коли зрозумів, що незатребуваний, а також коли роботи Юрія перестали тішити його самого. Ситуація ускладнювалася ще й тим, що Богатирьов мав гостру серцеву недостатність. Через проблеми з алкоголем у 38 років несподівано для всієї нашої країни помер актор Владислав Галкін. Ймовірна причина – серцевий напад на ґрунті алкоголізму.

Чи варто згадувати про те, скільки зрад з боку своїх «зіркових» чоловіків переносять нещасні жінки, і як вони потай від «жовтої» преси ридають ночами. Тому якщо ви ще мрієте вийти заміж за актора, то подумайте, чи здатні ви стати справжньою «залізною леді», щоб не зламатися.