Четвер, 2 Травня

Яскравий літній гардероб: обираємо сучасні футболки

Актуальний тренд, який підкорив модні подіуми – зручний та невибагливий одяг. Комфортний, якісний та привабливий – саме такими речами стилісти рекомендують наповнювати свої шафи. Сучасний жіночий гардероб обов’язково має містити декілька практичних футболок. 

Найкращі європейські бренди мають лінійки, які легко підкреслять індивідуальний стиль модниці. Зауважимо, у весняно-літніх колекціях Oui є дизайнерські моделі для яскравих, гармонійних та жіночних образів в новому сезоні.

SJyf7l6RKSZiWK9mTrp7MAfzoB3Gmi2yYNmyn8KVgg46oPZ_FUV1Y3d7VQPfp7vMhdfdwcjlNovv9aMKYIRzX_mhCtv1QqcjDU4qh5lBZiEuOoYNdfrD_prnys2GjJ-joq_f77AuoKoc9M4SikVyClq1GysylieX

Цьогорічні фаворити від відомих лейблів відрізняються фасоном, поєднанням кольорів та неймовірною якістю легких тканин. Жіночі футболки oui – найкращий варіант для базового гардероба. М’які трикотажні футболки, лонгсліви та топи приємні на дотик. Бавовняні футболки вільного крою не сковують, при цьому підкреслюють привабливу жіночу фігуру. Доповніть свій гардероб футболками прямого фасону з коротким рукавом та круглим вирізом!

Дизайнери пропонують замість звичних та одноманітних поєднань носити весняно-літні моделі у кардинально нових концепціях. Модні стилісти відмовляються від традиційних пар джинси+футболка або шорти+топ. За допомогою сучасних моделей з органічної бавовни можна створювати неймовірні образи на кожен день.

Як модно носити фірмові футболки?

Прості дизайнерські футболки можуть стати справжньою прикрасою жіночого гардероба. Трикотажні майки й футболки не слід відносити виключно в розряд одягу для сну чи спідньої білизни. Сучасні моделі відомого бренда чудово підкреслюють стиль. Вибрати можна спортивні, кежуал та навіть святкові моделі з різнобарвними принтами. 

m_Yc71uaJl8srXd8Kj_HjFME2q2UwdjdrrhAnYlCN6Rkd6VxtyOw01qUZ16MkG8GClxvq17EAF0FFGOKevHgbFJN5tMg6DXJRhN5ztBdIneiPKC4G1BdCo2tgdewWtW9mGC2bqFQse-ugfWgLsrIfVk93SFz3kLg

Комбінуйте стримані білі футболки, декоровані традиційними фірмовими написами та емблемами, з розкішними спідницями, класичними штанами. Стилісти пропонують носити такий одяг під жакети чи подовжені піджаки. Футболки класичного крою з притаманним модним декором виглядає дорого та стильно.

Яскраві кольорові «ексклюзиви» додадуть емоцій в ваш щоденний образ. Обирайте зручні, легкі моделі вільного фасону. Футболки з малюнками, фотодруком, геометричними фігурами та візерунками слугуватимуть головним акцентом вашого комплекту. Щоб не перевантажувати такий образ, рекомендуємо носити їх з однотонним низом, наприклад, білими літніми штанами чи світлими джинсами.

Незвичне кольорове різноманіття, яке пропонує бренд Оуі, урізноманітнить ваш звичний образ. Будьте сміливими, носіть зручні та якісні речі та залишайтеся на модній хвилі.