Середа, 1 Травня

Все про віск для укладання чоловічого волосся

Чоловічі воски для укладання волосся, мабуть, найпопулярніші стайлінгові засоби, які мають бути в арсеналі кожного городянина. Тому сьогодні докладно розберемося в тому, чим різняться воскові склади, як правильно вибрати свій і як його наносити на волосся, щоб досягти бажаного ефекту.

Склад даного засобу для укладки легко вгадати за його назвою: головний компонент – натуральна воскова основа. Буває віск для волосся з матовим ефектом, глянсовий, тонуючий. По консистенції розрізняють тверді склади (найпоширеніші), а також спреї, гелі та креми. Мінеральні олії та вітаміни, які додаються виробниками у стайлінговий засіб, допомагають захистити зачіску від шкідливого впливу навколишнього середовища, надати їй більш здорового та доглянутого вигляду.

Якщо вам потрібна якісна стрижка та професійні рекомендації щодо догляду за волоссям, радимо відвідати барбершоп в Києві Brone. Тут працюють тільки професійні барбери, які ставляться до кожного клієнта з повагою та дбайливістю, як до своїх хороших друзів.

64497043ab956.jpeg

Глянсовий віск

За ефектом, що виробляється, його можна порівняти з помадою. Якщо ваша мета – додати зачісці глянцю і блиску, то цей варіант підійде якнайкраще. Гладка сяюча укладання буде доречна з нагоди урочистостей, але мало хто вибирає такий стиль на постійній основі.

Матовий склад

Для щоденного застосування найбільше підходить матуючий віск для укладання чоловічого волосся. Він надає стрижці максимальної природності, при цьому надійно фіксує укладання.

Тонуючий склад

Засоби з тимчасовим ефектом, що фарбують, сподобаються тим, хто любить сміливі експерименти. З їхньою допомогою можна не лише ефектно укласти стрижку, але й надати їй іншого відтінку. Це може бути природний відтінок (наприклад, блонд, каштановий, чорний) або яскравий колір для вечірки (фіолетовий, смарагдовий, золото, перламутр і т.д.).

Кому підійде віск для волосся

Незважаючи на те, що цей засіб містить продукти бджільництва, алергія не входить до списку протипоказань для застосування. Важливо лише акуратно наносити склад, не торкаючись шкіри голови.

Стайлінг на восковій основі завдяки щільній консистенції працює на коротких стрижках, а також на середній довжині. Якщо ви носите саме таку зачіску, то віск та паста для укладання волосся – це ваш очевидний вибір.

Як наносити віск

Є два варіанти укладання: на сухе та на вологе волосся. Найчастіше укладають зачіску після миття. Тільки не на мокру голову, а попередньо підсушивши шевелюру рушником чи феном.

Розтерши і розігрівши невелику кількість воскового складу в долонях, наносять його на волосся погладжуючими рухами від коріння, надаючи потрібну форму.

Якщо потрібно лише трохи скоригувати укладання, можна нанести віск на водній основі та на суху голову. Для цього його також розтирають у долонях, а потім наносять пальцями на окремі пасма.