Четвер, 2 Травня

З чим носити рвані джинси – образи на будь-який випадок

Стиль рваних джинсів – це не лише розкутий образ дівчинки-підлітка. Джинси з дірками та потертостями носять на романтичні побачення та в офіс.
Модні рвані джинси від іменитих брендів коштують сотні доларів, а цінителі ексклюзиву вважають за краще робити дірки на штанах із деніму самостійно. Якщо ви не можете вирішити з чим носити рвані джинси, фото підкаже вдалі варіанти поєднань на будь-який смак.

Звідки взялася мода на рвані джинси?
Спочатку в рваних джинсах ходили ті, хто не міг купити новий одяг. У другій половині 20 століття представники різноманітних субкультур, завзяті бунтарі та супротивники загальноприйнятих норм стали носити розірвані штани навмисно. Вони демонстрували навколишнім протест проти моральних підвалин.

У цей час на рвані коліна у джинсах звернули увагу законодавці моди. Зробити таку річ придатною для повсякденного носіння та популярною було практичним ходом. Для модниць це означало економію – замість купувати нову пару штанів, можна було носити модні рвані джинси.

Красиві рвані джинси коштують дорожче за цілі. Причина в тому, що джинси недостатньо порвати – дірки та потертості мають виглядати природно та охайно. Дизайнери створюють дивовижні комбінації прорізів, бахроми, дір та латок, щоб джинси виглядали стильно.

Куди розумно носити рвані джинси?
Комбінуючи джинси з дірками з верхом та взуттям, можна скласти образи на всі випадки життя. Вирушаючи на прогулянку з дитиною, на зустріч із друзями у неформальній обстановці або збираючись по магазинах, надягніть рвані джинси з балетками чи сандалями без підборів. Як верх підійдуть топи і майки, сорочки і лонгсліви.

Якщо вам до душі спортивний образ, носите рвані джинси з футболками та майками, світшотами, олімпійками, ветровками різної довжини. З взуття чудово виглядають кеди, у тому числі універсальні білі, і будь-які варіанти снікерсів:

маранти,
сліпони,
класичні кросівки.
Рвані джинси образ

Не бійтеся надіти рвані джинси на побачення! Підберіть спокусливі скінні з акуратними прорізами, доповніть вбрання човниками або лаконічними босоніжками на витонченій шпильці, романтичною блузою або ажурним топом.

Що носити з рваними джинсами

Стати зіркою вечірки нескладно – одягніть рвані блакитні джинси та яскравий топ, взуття на підборах та ефектні аксесуари. Клуб – місце, куди можна без побоювання одягнути з рваними штанями майку, прикрашену стразами чи аплікацією та кілька браслетів чи об’ємні сережки.

У прохолодну погоду рвані джинси розкішно виглядають із шубами та хутряними жилетами, комбінуються зі шкіряними та замшевими жакетами. Носіть укорочені рвані джинси та ботильйони, високі чоботи та ботфорти, заправляючи брючини в халяви. Білі рвані джинси красиво виглядають із взуттям рудих відтінків.

Носити рвані джинси на роботу – чи це допустимо?
Все залежить від того, де ви працюєте і яку посаду обіймаєте. Якщо ви працюєте в офісі, але дрес-коду немає, пристосуйте рвані джинси як робоче вбрання. Вибирайте звужені моделі приглушених відтінків з невеликими дірками та потертостями.

Залишилося з’ясувати, що носити із рваними джинсами в рамках стилю смарт-кежуал. Це сорочки, які поєднуються із строгими приталеними жилетками. Якщо в приміщенні прохолодно, носіть піджак, одягнувши його поверх майки-алкоголічки або трикотажного топу. Туфлі-човники – універсальний варіант, підійдуть лофер або акуратні балетки.

Як носити повні джинси?
Брюки, що обтягують, на корпулентних дівчатах виглядають непривабливо, а дірки, краї яких врізаються в тіло, підкреслюють наявність зайвих кілограмів. Привабливо пишнотілі модниці виглядатимуть у джинсах-бойфрендах. Вільний фасон та висока посадка приховують недосконалість фігури. Манжети та відвороти на брючинах роблять джинси акуратними, а образ – стильним та стриманим.

Білі рвані джинси

Багато жінок припускаються помилки, купуючи чорні рвані джинси. У таких штанах горизонтальні дірки сильніше виділяються і розширюють нижню частину силуету, особливо якщо у дівчини світла шкіра. Джинси синіх відтінків виглядають звичнішими і здаються акуратними.

Якщо у вас повні ікри, вибирайте джинси з прорізами, які розташовуються лише вище за коліно. Зверніть увагу на моделі з вертикальними прорізами замість горизонтальних – вертикально орієнтовані деталі зроблять силует стрункішим та витонченим.

Як не можна носити рвані джинси?
Рвані джинси – образ сміливий та ефектний, але є кілька обмежень.