Субота, 27 Квітня

Як приховати великі вуха

Власники великих вух часто соромляться свого недоліку і намагаються його приховати за допомогою пов’язок, хусток і т.д. Багато хто комплексує настільки сильно, що вирішує звернутися до пластичної хірургії. Але замаскувати недолік можна за допомогою правильно підібраної зачіски.

Великими вважаються вуха, довжина яких перевищує 7 см. Якщо ви маєте такі вуха, не носите занадто короткі стрижки. Довжина волосся має прикривати вуха хоча б до середини. Ідеально вирішує проблему стрижка-каре. Багато залежить від форми зачіски. Важливо, щоб вона нагадувала овал, тобто розширювалася до вух і звужувалась до підборіддя. Бажано, щоб зачіска була ступінчастою, починаючи від рівня вух.
Добре приховує великі вуха природна кучерява шевелюра. Але кучеряве волосся, як, втім, і гладке, збирати в гладкий хвіст або «мальвінку» не варто. Якщо ви і наважитеся це зробити, то випустіть два завитки по краях обличчя, щоб вони відволікали увагу від великих вух. Якщо ви хочете зібрати волосся в пучок, то відмовтеся від кінського хвоста на потилиці. Фіксуйте хвіст ближче до основи шиї і не робіть його тугим. Злегка приспустіть волосся по краях обличчя, щоб воно наполовину закривало вуха зверху. Якщо ви любите заплітати коси, відмовтеся від тугих колосків. Починайте плетіння також біля основи шиї, приспускаючи пасма з боків обличчя.

Якщо у вас волосся середньої довжини, піднімайте його на потилиці феном. Прекрасно маскує великі вуха градуйована стрижка, пасма якої не зачісують назад, а укладають до обличчя. Якщо ви носите асиметричну стрижку з скронями різної довжини, стежте за тим, щоб обидва вуха були прикриті волоссям. Відмовтеся від об’ємних висячих сережок. Некрасиво виглядатимуть і надто маленькі сережки-гвоздики.

Зверніть увагу на аксесуари: хустки, кепки, капелюшки не тільки допоможуть замаскувати великі вуха, але й стануть стильним штрихом до вашого образу. Робіть акцент на зоні декольте. Прикрашайте її красивими комірами, намистом, ланцюжками та підвісками. Наголошуйте на перевагах своєї зовнішності, а не зациклюйтеся на недоліках.