Субота, 27 Квітня

7 найкращих кольорів лаку для коротких нігтів

Обов’язково спробуйте класичний червоний колір. Відтінок вибирайте залежно від тону шкіри. Холодною рожевою підійде темно-червоний, а теплою золотистою – червоний з червоним підтоном. Приміряйте лак з мікроблискітками – вони помітні лише при найближчому розгляді, але надають кольору глибини та об’єму.
Ще один класичний колір, що чудово виглядає на коротких нігтях – бордовий. Спробуйте благородний бургундський чи драматичний відтінок чорної вишні. Такі лаки підходять і для денного, і для вечора. Наносячи їх на нігті, вирівнюйте та звужуйте пластину, залишаючи по краях вузькі незафарбовані смужки.

Набридла класика? Приміряйте модний темно-синій колір. Вибирайте між різними відтінками деніму, ефектним синьо-фіолетовим або яскравими синьо-блакитними. Синій лак може бути перламутровим, металевим, що переливається – знайдіть варіант, який прикрасить ваші пальці.

Не менш універсальний колір – сірий. Він підходить для ділового денного манікюру. Темний відтінок маренго візуально звужує і витягує нігтьову пластину, а шляхетний перлово-сірий виглядає дуже скромно і непомітно. Для теплого відтінку шкіри оберіть сіро-бежеві та сіро-коричневі лаки.

Серед різноманітності темних та яскравих кольорів не забувайте про класичні натуральні відтінки. Вибирайте лаки складних бежевих тонів із сіруватими або темно-рожевими нотами. Вони повинні бути трохи темнішими за шкіру рук. Уникайте світлих відтінків помаранчевої гами – вони візуально вкорочують пальці, а нігті роблять ширшими. Той самий ефект дають і світлі перламутрові лаки.

Дуже стильно виглядають модні золотаві лаки. Вони надзвичайно різноманітні – у продажу зустрічаються дуже світлі відтінки білого золота та насичені темні із бронзовим підтоном. Лаки з ефектом металік вимагають акуратного нанесення в два, а краще в три шари. Але при належній вправності можна зробити приголомшливий манікюр, доречний і в будні, і у свята.

Для особливих випадків знадобляться лаки з блискітками – глітери. Вибирайте текстуру з великою кількістю великих округлих та шестигранних блискіток – вони щільно покривають нігтьову пластину, створюючи ефект сяючого металевого покриття. Для посилення ефекту нанесіть під гліттер емаль відповідного відтінку – так манікюр виглядатиме ще святково.

Вибираючи текстуру лаку, зупиніться на щільній емалі або напівпрозорому желе, що дає блискуче покриття. Якщо лаку не вистачає власного глянцю, його можна покрити топом з ефектом блиску – це надасть будь-якому відтінку глибини.